bing

KESKITY OIKEISIIN MYYNNIN TOIMENPITEISIIN CRM:N AVULLA

Mercamer Oy

Seuraa myyntiputkea ja kauppoja reaaliajassa

Mercamer Oy

Mercamer Oy perustettiin vuonna 1973 ja on siitä asti myynyt pakkausmateriaaleja ja –koneita kuljetus- ja tuotepakkauksiin. Tuotevalikoima on kasvanut ja uusi verkkokauppa palvelee asiakkaita entistä paremmin.

LOPPUTULOS

Utforska och lär dig var du bästa hittar leads

SEGMENTOINTI JA HAKU

Helpoilla ja nopeilla hakutoiminnoilla saadaan oikeat tiedot, raportit ja kontaktit esille hetkessä.

Utforska och lär dig var du bästa hittar leads

TEHOKKUUS

Mahdollisuus keskittyiä tuottavimpiin asiakkaisiin. CRM kertoo mitä toimenpiteitä seuraavaksi tulisi tehdä, jolloin työskentelyssä keskitytään tärkeimpiin asiakkaisiin ja toimenpiteisiin.

Utforska och lär dig var du bästa hittar leads

INTEGRAATIOT

Kaikki tiedot yhdessä paikassa, kun CRM-järjestelmä integroidaan muiden järjestelmien kanssa.

Lähtötilanne

Mercamerilla oli käytössään monimutkainen CRM-järjestelmä, joka ei tukenut myyntiä eikä myyntiprosessia. Myyjät täyttivät tietoja vain osittain, ja järjestelmän käyttöaste oli matala. Tietoja tallennettiin useisiin eri järjestelmiin, ja tiedon hakeminen oli hidasta. Näiden korjaamiseksi lähdettiin hakemaan asiakkuudenhallinnan järjestelmää, joka tukisi loppukäyttäjän tarpeita.

Vertailuun valittiin loppujen lopuksi kymmenen eri CRM-järjestelmätoimittajaa.

Tarpeet

  • Helppokäyttöinen järjestelmä
  • Myyjän tärkein työkalu
  • Selkeä raportointi
  • Budjetin seuranta
  • Integroituminen muihin järjestelmiin

Miksi Lundalogik ja Lime?

  • Toimittajan positiivinen erottuminen kilpailijoista; tarpeen ymmärtäminen ja kuuntelu
  • Itsenäinen järjestelmätoimittaja asiantuntevalla otteella
  • Helppokäyttöisin järjestelmä
  • Avoimet rajapinnat; integroinnin mahdollisuudet
  • Viimeistely ja muokkaaminen tarpeiden mukaan

”Käyttäjäystävällisyys! Se yllätti meidät positiivisesti. Mikään järjestelmä ei tuo hyötyä, jos sitä ei käytetä. Limen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä, mikä on helpottanut päivittäistä tekemistä. Tämä säästää meiltä valtavasti aikaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaammin.”

- Myyntijohtaja Juha S. Pietilä, Mercamer Oy

Lopputulos

Tänä päivänä Mercamer Oy:n myyjät löytävät vaadittavat tiedot helposti yhdestä järjestelmästä. Tietoa jaetaan eri osastojen kesken, ja kaikki hyötyvät kokonaiskuvasta. Työprosessien vakiinnuttaminen mahdollistaa nyt mittaamisen ja myynnin tehostamisen.

Myynti sai asiakaskohtaisen budjettiseurannan suoraan Limeen. Eri järjestelmätietojen hyödyntäminen yhdessä tuo paremmat edellytykset asiakassuhteiden hoitoon ja tehokkuuden kasvattamiseen. Uuden henkilön perehdyttäminen on myös helppoa, kun on yksi tapa toimia ja kaikki tieto yhdessä paikassa.

Toiminnallisuudet ja integraatiot joita Mercamer Oy arvostaa

Lime CRM för grossister

HELPPOKÄYTTÖINEN

Projektin tärkein ominaisuus. Helppokäyttöinen järjestelmä madalsi käyttöönoton kynnystä ja sai käyttäjiltä postiivista palautetta. Aikaisemmat käyttöönotot jäänet vähäiselle käyttöasteelle.

Lime CRM för wholesale

INTEGROITAVA

Tilaus- ja tuotetiedot ryhmä- tai rivitasolla suoraan taloudenhallintajärjestelmästä myynnin käyttöön. Löydä kannattavimmat asiakkuudet ja ne, joille on isoin potentiaali myydä enemmän.

Lime CRM för wholesale

Räätälöitävä

Myynnin yhteinen työkalu, joka otettiin käyttöön loppukäyttäjiä ajatellen. Järjestelmää räätälöitiin loppukäyttäjää ajatellen, jotta se palvelisi päivittäistä työtä mahdollisimman hyvin. Lime CRM:ää pystyt muokkaamaan myös itse!

Kaipaatko lisätietoa?

Jos haluat keskustella lisää toteutetusta ratkaisusta tai kenties tietää mitä Lime CRM voi tehdä teille, olethan meihin yhteydessä! Voit varata henkilökohtaisen ratkaisuesittelyn myös linkistä alta.

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa