bing
Logo Lime CRM

Lime CRM - demo

Täytä yhteystietosi, jotta yksi taitavista CRM-asiantuntijoistamme voi ottaa sinuun yhteyttä.

Henkilötietojen käsittely

Ottamalla käyttöön maksuttoman kokeilun ja jatkossa mahdollisesti tilaamalla palvelun annan suostumuksen, että henkilötietojani, mukaan lukien nimeäni, sähköpostiosoitettani, puhelinnumeroani (myös puheluissa ja viesteissä) ja mahdollisia muita digitaalisia osoitteitani, säilytetään Lime Technologiesilla digitaalisia palveluita, markkinointia, väärinkäytösten estämistä sekä tilastointi- ja analysointitarkoitusta varten.

Tietoja, joita suoraan tai epäsuorasti tallennan käyttämällä Lime Technologiesin digitaalisia palveluita, voidaan käyttää muiden asiakastietojen lailla Lime Technologiesilla minuun itseeni kohdistuvaan markkinointiin ja sisällön sopeuttamiseen, palveluihin, mainostamiseen sekä uusien palveluiden kehittämiseen. Digitaalisten palveluiden käyttämisestäni kerätään tietoja muun muassa evästein.

Suostumukseni on voimassa siihen asti, että itse perun sen. Suostumus ei lakkaa olemasta voimassa vain, mikäli palvelua ei tilata tai uusita.

Olen tietoinen siitä, että minulla on milloin hyvänsä oikeus perua suostumus syytä ilmoittamatta ottamalla yhteys Lime Technologiesin asiakaspalveluun.

Lisätietoa Limen henkilötietojen käsittelystä saa täältä >

Yli 50 000 Lime CRM -käyttäjää Pohjoismaissa

synlab logo
malux logo
berendsen logo
nylund logo
mercamer kraft logo
restamax logo
BMW Financial Services

Kysymyksesi on rekisteröity.

Edustajamme ottaa sinuun pian yhteyttä puhelimitse! Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää ennen sitä, ethän epäröi soittaa meille numeroon +358 753 252 960.