bing

Lisäosat ja integraatiot

Integroi Lime CRM osaksi liiketoimintajärjestelmääsi ja muita IT-järjestelmiäsi saadaksesi helpotusta arkeen. Erilaisilla lisäosilla (liitännäiset, add-ons) saat lisää fiksuja toimintoja ja digitaalisia työkaluja. Mahdollisuuksia on loputtomasti; mitä juuri sinä tarvitset?

Lime Engage – kilpaile ja saavuta uusia tuloksia

Lime Engage on add-on eli lisäosana asennettava kilpailualusta, joka auttaa sitouttamaan työntekijöitä, parantamaan tulosta, keskittymään oikeisiin asioihin sekä lisäämään CRM-järjestelmän käyttöä liiketoiminnassa. Liittämälllä sen osaksi Lime CRM -järjestelmää saadaan aikaan hauskoja ja tuloksiin johtavia kilpailuja, jotka perustuvat CRM-dataan. Osallistujat palkitaan heidän suoritettuaan valitut tehtävät, ja kaikki voivat nähdä tulokset verkkoselaimillaan, puhelimillaan (sovellus on saatavilla iOS:lle ja Androidille) tai television ruudulta.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Oikeisiin asioihin keskittyminen

Mitä priorisoit liiketoiminnassasi juuri nyt? Keskity kilpailun avulla erityisesti priorisoituun toimintaan. Näitä voivat olla esimerkiksi lukuisten asiakastehtävien käsittely, muistiinpanojen kirjaaminen tai useiden kauppojen loppuunsaattaminen.

Hauska ja energinen ilmapiiri

Kilpailut saavat adrenaliinin virtaamaan, minkä lisäksi ne parantavat motivaatiota ja luovat energisemmän ilmapiirin. Toimikaa yhdessä eri joukkueina, muistakaa juhlistaa saavuttamaanne ja vahvistakaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Lisääntynyt CRM:n käyttö

CRM-dataan perustuvat kilpailut yhdistävät huvin ja hyödyn. Niiden ansiosta CRM-järjestelmän käyttö lisääntyy takuulla ja liiketoimintanne saa enemmän irti investoinneista samaan aikaan, kun teillä on hauskaa!

Lime Newsletter – älykästä digitaalista markkinointia

Lime Newsletter on Lime CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmän add-on eli lisäosa tai liitännäinen, jonka avulla luot helposti merkityksellisiä ja vaikuttavia mainoskampanjoita, jotka perustuvat CRM-dataan. Voit esimerkiksi luoda ammattimaisia sähköpostipostituksia, hallita osallistujalistoja ennen tapahtumia ja niiden jälkeen, laatia kyselyjä ja verkkolomakkeita sekä vahvistaa kampanjoita tekstiviestien avulla.

Tavoita oikeat henkilöt

Kun käytössäsi on Lime CRM, jaoteltujen vastaanottajalistojen luominen on helppoa. Jaottelu voi perustua esimerkiksi asiakkaan statukseen tai maantieteellisen sijaintiin, tai vaikkapa aiemmin järjestettyyn tapahtumaan osallistumiseen – jaottelun ansiosta tavoitat juuri haluamasi henkilöt.

Lisää myyntiä sähköpostilla

Tutkimukset osoittavat, että sähköposti on suosituin kanava tiedon vastaanottamiseen. On myös osoitettu, että sillä on korkein sijoitetun pääoman tuotto (ROI). Newsletter-toiminnolla luot informatiivisia ja myyviä sähköpostilähetyksiä vaivattomasti.

Mittaa ja analysoi

Kampanjoidesi tulokset siirtyvät suoraan Lime CRM –järjestelmään ilman, että sinun tarvitsee liikuttaa pikkurilliäsikään. Voit seurata helposti, ketkä vastaanottajista ovat avanneet sähköpostin ja kuka on klikannut mitäkin. Näin säästät aikaa ja helpotat analysointityötäsi.

Lime Field – helppoa työmääräysten hallintaa

Lime Field on Lime CRM -asiakkuudenhallintaohjelmiston add-on eli lisäosa tai liitännäinen, joka kerää asiakkaasi, henkilökuntasi ja alihankkijasi sujuvasti yhteen paikkaan. Tapauksen rekisteröinnistä lähtien aina resurssien suunnitteluun, työmääräykseen, raportointiin, asiakkaan allekirjoitukseen ja laskutukseen asti sekä kaikkeen muuhun siltä väliltä – Fieldissä voit hallita koko prosessia.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Tyytyväisemmät asiakkaat

Asiakkaasi haluavat, että heidän ongelmansa ratkaistaan niin nopeasti ja sujuvasti kuin mahdollista. Lime CRM:n Field-lisäosan ansiosta yrityksesi toiminta nopeutuu, minkä lisäksi myös työn laatu paranee, sillä kaikki työmääräystä koskeva tieto löytyy samaan paikkaan koottuna. Se tarkoittaa tyytyväisempiä ja iloisempia asiakkaita.

Parempi palkitsevuus

Field parantaa yrityksesi resurssien suunnittelua ja lisää tehokkuutta, sillä sen avulla toimisto ja kenttä työskentelevät yhdessä sujuvammin. Tämän ansiosta kustannukset laskevat ja palkitsevuus kasvaa.

Nopea seuranta

Lime CRM:n Lime Field -liitännäisen avulla saat lisäaikaa tärkeämmille asioille Excel-listojen koostamisen ja kaavioiden piirtämisen sijaan. Kaikki tieto tämän viikon, kuukauden tai vuoden tapauksista on kerätty jo valmiiksi, ja saat tilastot käyttöösi vain muutamalla napin painalluksella.

REST API:t ja Zapier tuovat joustavuutta

REST-pohjaisten API:emme ansiosta Lime CRM on helpompi liittää osaksi ulkomaailmaa. API:en avulla integraatiot on mahdollista toteuttaa standardoidulla tavalla siten, että kolmannet osapuolet tai integraatiokumppanit voivat tulla niitä helposti vastaan. Tämän mahdollistamme tarjoamalla dynaamisia asiakirjoja ja yksinkertaisia esimerkkejä.

Etkö ole kehittäjä? Liitä yksi ja sama Lime CRM satoihin eri verkkopohjaisiin palveluihin – ilman ylimääräistä koodaamista. Tämä on mahdollista Zapierin vakioliitännän kautta.

Näin myyntiratkaisumme integroidaan muihin IT-järjestelmiin

Lime CRM on tietokeskus, joka antaa sinulle täyden yleiskatsauksen ja kootun asiakaskuvan – yhdessä paikassa. Käytätkö muita IT-järjestelmiä päivittäisessä työssäsi? Ei ongelmaa – Lime CRM voidaan integroida useimpiin järjestelmiin.

ERP-järjestelmä

Voit yhdistää ERP-järjestelmäsi Lime CRM:n kanssa siten, että sinun tarvitsee työskennellä ainoastaan yhdessä järjestelmässä. Tämä vähentää hallintotoimiin kuluvaa aikaa tehokkaalla tavalla.

Kotisivu

Saat automaattisesti tiedon, kun uudet potentiaaliset asiakkaat ovat kiinnostuneita palveluistasi.

Asiakirjat

Ovatko kaikki asiakirjasi leviteltyinä eri paikkoihin ja erilaisiin säilytystiloihin? Liitä ne Lime CRM -järjestelmään ja saa koottu asiakaskuva.

Kaipaatko vielä jotakin? Haasta meidät!

Kaipaatko räätälöityä integrointia tai add-onia? Ota meihin yhteyttä ja kuulet lisää eri vaihtoehdoistamme asiakaskohtaisiin integraatioihin ja lisäosiin liittyen.