bing

Ota yhteyttä

Onko tullut aika luoda yhdessä hieman CRM-magiaa? Täytä alla oleva lomake tai ota meihin yhteyttä muulla haluamallasi tavalla.

Oletko jo asiakas ja tarvitset tukea tai inspiraatiota? Vieraile asiakasportaalissamme/asiakassivullamme, josta löydät yhteystiedot, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, tietoa koulutuksista sekä muuta hyödyllistä tukea.

Asiakasportaaliin

Muodollinen tapa

Täytä lomake, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Henkilötietojen käsittely

Ottamalla käyttöön maksuttoman kokeilun ja jatkossa mahdollisesti tilaamalla palvelun annan suostumuksen, että henkilötietojani, mukaan lukien nimeäni, sähköpostiosoitettani, puhelinnumeroani (myös puheluissa ja viesteissä) ja mahdollisia muita digitaalisia osoitteitani, säilytetään Lime Technologiesilla digitaalisia palveluita, markkinointia, väärinkäytösten estämistä sekä tilastointi- ja analysointitarkoitusta varten.

Tietoja, joita suoraan tai epäsuorasti tallennan käyttämällä Lime Technologiesin digitaalisia palveluita, voidaan käyttää muiden asiakastietojen lailla Lime Technologiesilla minuun itseeni kohdistuvaan markkinointiin ja sisällön sopeuttamiseen, palveluihin, mainostamiseen sekä uusien palveluiden kehittämiseen. Digitaalisten palveluiden käyttämisestäni kerätään tietoja muun muassa evästein.

Suostumukseni on voimassa siihen asti, että itse perun sen. Suostumus ei lakkaa olemasta voimassa vain, mikäli palvelua ei tilata tai uusita.

Olen tietoinen siitä, että minulla on milloin hyvänsä oikeus perua suostumus syytä ilmoittamatta ottamalla yhteys Lime Technologiesin asiakaspalveluun.

Lisätietoa Limen henkilötietojen käsittelystä saa täältä >

Takk for e-posten din!

Innen kort tid vil en av våre eksperter ringe deg. Har du noen spørsmål du ønsker svar på før den tid, sjekk ut 21 61 17 10

Muita vaihtoehtoja

Soita meille suoraan – tai mikset tulisi meille kahvikupilliselle?

Skicka oss ett email

Sähköposti

info@lime.tech

Chatta med oss

Chattaa

Klikkaa puhekuplaa alhaalla oikealla!

Seuraa meitä

Moikkaa meitä sosiaalisessa mediassa