bing

CRM-voimalaitos energia-alalle

  • Tehokas tukipyyntöjen ja vikailmoitusten käsittely, joka tukee energiatoimialalle ominaisia liiketoiminta-alueita ja prosesseja.
  • Kentällä tapahtuvan työn hallinta fiksulla ja loppuun asti mietityllä työmääräyskäsittelyllä.
  • Kattava asiakaskuva Lime CRM:ssa olevilla tiedoilla ja integraatioilla laskutusjärjestelmääsi ja NIS-järjestelmään.
  • …ja yhtä sun toista muuta.
Oslofjord logo
Energi Danmark logo
Tekniska Verken logo
Skanderborg logo
Skellefteå kraft logo
Gävle energi logo

Kun haluat järjestystä järjestelmäkaaokseen

Kootun asiakaskuvan ja yhtenäisen tikettienkäsittelyn saavuttaminen ovat usein haasteita energia-alalla. Lisäksi voi olla vaikeaa koordinoida toimintamalleja, jotka ulottuvat useille eri osastoille ja hallita kentällä tapahtuvaa työtä. Lime CRM on ratkaisu – ja siitä tulee helppokäyttöinen tietokeskus kaikkien muiden järjestelmiesi sisältämälle tiedolle.

Lime CRM energia-alalle

Loppuun asti mietittyä tikettienhallintaa

Yhdistä Lime CRM postilaatikoihisi, puhelinvaihteeseesi ja kotisivullasi olevaan yhteydenottolomakkeeseen, niin saat yhden työvirran kaikille tiketeille. Oli kyse sitten työmääräyksistä tai järjestelmien tukipyynnöistä.

Kattava asiakaskuva

Lime CRM:ssä oleva tieto yhdessä laskutusjärjestelmääsi ja NIS-järjestelmääsi tehtävän integraation kanssa antaa sinulle kattavan kuvan jokaisesta asiakkaasta.

Toimintatavat ja rakenne

Yksinkertainen ja tehokas tikettienkäsittely Lime CRM:ssa mahdollistaa yhteisten toimintatapojen luomisen ja koordinoinnin usealle liiketoiminta-alueelle ja osastolle.

Fiksu työmääräysten käsittely

Pidä kentällä tehtävä työ hallinnassa fiksulla ja käyttäjäystävällisellä työmääräyskäsittelyllä. Suunnittele, toteuta ja raportoi kaikki Lime CRM:ssä.

Toimisto ja työmaa samaa maata

Saat toimiston ja kentän väen työskentelemään synkronoidusti yksinkertaisella työmääräyskäsittelyllä. Lisäämällä Lime Field -lisäosan Lime CRM -järjestelmään voit helposti hallinnoida koko prosessia työpyynnön kirjaamisesta ja resurssien suunnittelusta työmääräykseen, loppuraportointiin ja laskutukseen.

Tekniska Verken Lime CRM

Kuuntele toimialasi kollegaa!

”Lime CRM:n kanssa on ollut koko ajan tunne, että voimme kohdata tulevaisuuden asiakkaidemme ja tapaustemme käsittelyn avulla.”
Urban Jensen, järjestelmäkoordinaattori, Tekniska Verken Linköpingissä & Bixia

Osaamme energian, vesi- ja jätealan ja puhtaanapidon

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia ratkaisuja niin yksityisille kuin kunnallisille energiayhtiöille. Mälarenergi, Öresundskraft, Mölndal energi, Tekniska verken Linköpingissä ja Gävle Energi ovat joitakin esimerkkejä. Nyt odotamme innolla mahdollisuutta auttaa teitäkin.

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Yli 25 vuoden kokemuksellamme osaamme suurimman osan vikailmoitus- ja työmääräyskäsittelystä, myynnin tuesta ja muusta CRM-järjestelmään liittyvästä. Jaamme tietämyksemme mielellämme kanssasi! Julkaisemastamme materiaalista voit lukea esimerkiksi lisää siitä, kuinka CRM-järjestelmä helpottaa sinun arkeasi ja kuinka menestyt CRM-projektissasi. Kaikki tämä on tietenkin ilmaista.

Ladattava materiaali CRM-blogi

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa