bing

CRM-järjestelmä, joka tuntuu kodilta

  • Saat yleiskuvan vuokralaisista, vuokrakohteista, kiinteistöistä ja sopimuksista.
  • Voit koota työpyynnöt ja -määräykset yhteen yhteiseen, helppokäyttöiseen työvirtaan.
  • Julkaise vapaita kohteita netissä suoraan Lime CRM:stä.
  • …ja yhtä sun toista muuta.
castellum logo
fabege logo
jll logo
svenska bostäder logo
real partners kraft logo

Kun kiinteistöjärjestelmäsi ei toimi

Kuten varmasti tiedät, kiinteistöalalla riittää haasteita. Vuokralaisilla on korkeat odotukset palvelutasosta samalla, kun tietorakenteet ovat usein monimutkaisia. Kiinteistöjärjestelmät ratkaisevat paljon ongelmia, mutta useimmiten ne ovat liian monimutkaisia, jotta niillä voisi käsitellä tehokkaasti kaikkia asiakassuhteita ja tukipyyntöjä. Tässä vaiheessa Lime CRM astuu kuvaan.

Lime CRM kiinteistöalalle

Yleiskatsaus asiakkaista ja kiinteistöistä

Yhdistä kiinteistöjärjestelmäsi Lime CRM -järjestelmään ja kerää kaikki tarvitsemasi tieto, jotta voit parhaiten käsitellä työpyyntöjä ja hoitaa asiakassuhteita. Limestä on helppo löytää kaikkea!

Teknistä isännöintiä ja vikailmoitukset

Oli kysymys sitten viimeisimmästä vuokralaskusta, vuotavasta hanasta tai alihankkijan suorittamasta työstä, Lime CRM:ssä käsittelet yksinkertaisesti kaikki vikailmoitukset, työmääräykset ja suunnitellut ylläpitotoimet.

Ilmoitusten julkaiseminen

Julkaise viiveettä tieto vapaista kohteista haluamassasi paikassa, kuten kotisivuillasi tai sivustoilla Oikotie.fi tai Vuokraovi.com suoraan Lime CRM:sta käsin. Asuntohakemukset saapuvat suoraan järjestelmään.

Asiakassuhteet ja vuokraus

Helpota päivittäistä työtäsi olemassa olevien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Lime CRM:n avulla voit seurata vuokralaisiasi ja mahdollisia asiakkaita sekä saat apua, jotta voit toimia ennakoivasti.

Parempia kont(r)akteja vuokralaisten ja ostajien kanssa

Luo läheisempi suhde vuokralaisiisi tai tulevan uustuotannon ostajiin asianmukaisilla postituksilla. Newsletter-lisäosan avulla Lime CRM -järjestelmään on yksinkertaista luoda eriytettyjä vastaanottajalistoja ja viestiä oikeasta asiasta oikean henkilön kanssa. Kaikki tämä, jotta voit lopulta pidentää sopimuksia tai solmia useampia.

bmw Lime CRM

Kuuntele toimialasi kollegaa!

”Lime CRM:n ja asiakaskeskuksemme ansiosta työskentelemme tehokkaammin ja säästämme 3 miljoonaa kruunua joka vuosi.”
Monica Åhs, asiakaskeskuspäällikkö, Svenska Bostäder

Kiinteistöihin kiintyneet CRM asiantuntijat

Takataskussamme on monia kiinteistöratkaisuja ja tiedämme, mitä vaaditaan, jotta voit saada helpomman arkipäivän – työskenteletpä sitten kunnallisessa asuntoyhtiössä, kaupallisessa kiinteistöyhtiössä tai kiinteistökehitysyhtiössä. Hihamme heiluvat auttaakseen sinua.

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Yli 25 vuoden kokemuksellamme osaamme suurimman osan vikailmoitus- ja työmääräyskäsittelystä, myynnin tuesta ja muusta CRM-järjestelmään liittyvästä. Jaamme tietämyksemme mielellämme kanssasi! Julkaisemastamme materiaalista voit lukea esimerkiksi lisää siitä, kuinka CRM-järjestelmä helpottaa sinun arkeasi ja kuinka menestyt CRM-projektissasi. Kaikki tämä on tietenkin ilmaista.

Ladattava materiaali CRM-blogi

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa