bing

Turvallisuus

VOIT LUOTTAA MEIHIN
-SUOJAAMME TIETOSI!

Turvallisuustyömme

Oletko kuullut haittaohjelmista (malware), verkkourkinnasta (phishing) ja muista ikävistä asioista, joille saattaa joutua alttiiksi, kun kyseessä on tietojen varastaminen? Me otamme turvallisuuden mitä suurimmalla vakavuudella ja siitä syystä haluammekin kertoa hieman, minkä vuoksi voit tuntea olosi turvalliseksi Lime CRM:n kanssa, niin pilvipalveluissa kuin omalla tietokoneellasikin.

TUOTETURVALLISUUS

Lime CRM:n toiminnallisuus, jota voidaan käyttää riittävän turvallisuuden saavuttamiseksi.

Lue lisää

PILVITURVALLISUUS

Kuinka työskentelemme turvallisuuden kanssa, kun ostat Lime CRM:n pilvipalveluna.

Lue lisää

MUUTA

Hieman tietoja siitä, mitä teemme toimittajana voidaksemme tarjota hyvän turvallisuuden.

Lue lisää


Tuoteturvallisuus


Käyttöoikeudet

Erityyppisiä tietojen käyttöoikeuksia voidaan säätää objektitasolla pienimpiä yksityiskohtia myöten ryhmien, käyttöoikeuskäytäntöjen sekä dynaamisen käyttöoikeusvalvonnan ansiosta.


Tiedonsiirron turvallisuus

Kaikki tiedot, jotka lähetetään Lime CRM:lle tai Lime CMR:ltä, on salattu 256-bittisellä AES-salauksella. Kaikki päätepisteet hyväksyvät ainoastaan yhteydet TLS:n kautta ja käytämme ainoastaan tunnetusti varmoja salausalgoritmeja.


Salasanat

Kaikki salasanat, API-avaimet ja vastaavat salaisuudet tallennetaan salatussa muodossa.


Asennusmedia

Kaikki paikallisesti asennettavat ohjelmat ovat digitaalisesti allekirjoitettuja koodin allekirjoituksen sertifikaatillamme manipuloinnin välttämiseksi.


Tuotekehitys

Kehittäjämme saavat jatkuvaa turvallisuuskoulutusta ja ottavat Lime CRM:n kehityksessä huomioon esimerkiksi OWASP Top 10 -suositukset. Vähintään kaksi kehittäjää tarkistaa aina turvallisuuskriittisen koodin.

Pilviturvallisuus

Alla oleva on voimassa, mikäli tilaat pilvipalveluamme.


Tietojen käsittely

Palvelujemme toimittaja on Amazon Web Services (AWS), EU-pohjainen datakeskus Irlannissa. Siellä tallennetaan myös sinun tietosi.


Varmuuskopiointi

Kaikki tiedot varmuuskopioidaan joka päivä ja varmuuskopiot tallennetaan 14 päivän ajan.


Tallennus

Kaikki data, varmuuskopiot mukaan lukien, tallennetaan salatussa muodossa, myös tietojen ollessa levossa. Tiedot kultakin asiakkaalta tallennetaan erillisiin tietokantoihin, joissa on ainutlaatuinen käyttöoikeuksien valvonta, mikä varmistaa, että tietosi eivät joudu vääriin käsiin.


Käyttöoikeus

Käyttöoikeus asiakkaiden tietoihin annetaan ainoastaan toimivaltaisille työntekijöille, jotka tarvitsevat niitä voidakseen suorittaa työnsä, kuten esim. tuki. Pyydämme aina ensin luvan tietojen käsittelyyn.


Valvonta

Valvomme jatkuvasti kaikkia toimintaympäristöjä havaitaksemme ja ehkäistäksemme sekä toiminta- että turvallisuushäiriöitä. Mikäli häiriöitä kuitenkin ilmenee, meillä on hyvin dokumentoidut rutiinit siihen, kuinka näitä käsitellään ja ehkäistään tulevaisuudessa.


Turvallisuustestit

Etsimme jatkuvasti haavoittuvuuksia ympäristöissämme turvallisuustyökalujen avulla. Tuotteiden ja ympäristön turvallisuustestaus suoritetaan noin kerran vuodessa.

Muuta


Koulutus

Kaikki työntekijät suorittavat vuosittain pakollisen turvallisuuskoulutuksen.


Turvallisuuskehys

Limellä on huolellisesti valmisteltu ja selkeä turvallisuuskehys tietoturvakäytännölle ja käytännön rutiineille sekä säännöllinen seuranta ja parannustoimenpiteet.


Salassapito

Kaikki työntekijämme ovat työhönottotilanteessa hyväksyneet salassapitosopimuksen, joka kattaa työn asiakastietojen kanssa.

Onko sinulla jotain kysyttävää?

Mikäli sinulla on turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä, tai jos olet löytänyt turvallisuusriskin jossakin tuotteistamme, ota yhteyttä tukitiimiimme sähköpostitse osoitteeseen support@lime.tech.

Voit myös tutustua lisäosioon privacy policy.

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa